autor przepisu Viola
Wszystkie składniki zmiksować na jednolitą masę np; blenderem lub wrzucić do miksera. Gotowe!
Serek przygotowałam z myślą o śniadaniu, ale był tak pyszny że pomyślałam, czemu nie wykorzystać go do.....O tym w następnym poście ;)
- 150 g śmietankowego serka topionego
- 100 g wędzonego łososia
- 1/2 pęczka natki pietruszki
- 1 łyżka masła
- 1 szalotka
- sól
- pieprz czosnkowa
Wszystkie składniki zmiksować na jednolitą masę np; blenderem lub wrzucić do miksera. Gotowe!
Serek przygotowałam z myślą o śniadaniu, ale był tak pyszny że pomyślałam, czemu nie wykorzystać go do.....O tym w następnym poście ;)
Wygląda przepysznie :) Myślę, że dobrze by smakował jako nadzienie do zapiekanych piersi kurczaka.
OdpowiedzUsuńMasz mnie!!! Dzięki :)
UsuńZielone! pyszne śniadanko :)
OdpowiedzUsuńFakt, zielone i było bardzo pyszne! :)
UsuńCudna ta pasta! No i z lososiem, wiec na pewno pyszna.
OdpowiedzUsuńDzięki Maggie, była pyszniusia! A jako, że za rybami nie przepadam, a tym kremowym cudem się zajadałam, przemawia za koniecznie spróbuj ;)
Usuńpiękne zdjęcia, kochana!
OdpowiedzUsuńa serek? super! z łososiem, wykwintnie. kojarzy mi się
troszkę z serkiem Tartare - Łososiowa Zatoka.
ale z większą chęcią spróbowałabym Twojej wersji, wygląda o wiele apetyczniej.
Aż się zarumieniłam ;) Dziękuję za miłe słowo i odwiedziny :)
Usuńdodaj baner
OdpowiedzUsuńFajnie że wpadłaś :) Jaki baner?
UsuńO, nie miksowałam nigdy jeszcze takich składników. A ta szalotka mnie do tego spróbowania jeszcze bardziej nakłania. :)
OdpowiedzUsuń