Relish z awokado i mango



Relish z mango i awokado



Relish z mango i awokado




  • 1 awokado - pokroić w drobną kostkę
  • 1 mango - pokroić w kostkę
  • 1 mała czerwona cebula - drobniutko posiekać
  • 1 łyżka świeżo posiekanej kolendry
  • sok z 1 limonki
  • sól morska
  • świeżo mielony pieprz

Wszystkie składniki przełożyć do miseczki, zalać sokiem z limonki.
Doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do słoiczka, zakręcić i schłodzić.



Prawda, że nic trudnego?! A jakie pyszne!
 
Relish z awokado i mango




 Tak przygotowany relish będzie doskonałym dodatkiem
do dań z drobiu lub ryb.


Relish z awokado i mango


Choć i na grzaneczkach posmarowanych jogurtem
smakował równie wybornie.


Relish z awokado i mango

Smacznego!



Wegetariańskie Śniadania Dietetyczne śniadania