Strona główna
Kontakt
O blogu
O mnie
Partnerzy
Banery
Konkursy
Kuchnia
Niskotłuszczowa
Wegetariańska
Orientalna
Hiszpańska
Włoska
Otrębowa kraina
Imprezowo
Mieszanki przypraw
Techniki gotowania
Fasolka z cebulą
autor przepisu Viola
1 puszka białej fasoli
1 mała czerwona cebula
2 dymki
Fasolkę odsączyć i przepłukać wodą, połączyć z posiekaną cebulą i dymką.
Polać sosem winegret z musztardą na 10 min przed podanie i odstawić do lodówki.
( przepis na sos znajdziesz na blogu)
Fasolka z cebulą
2011-09-30T09:29:00+01:00
Fun&Taste
fasola|kuchnia wegetariańska|sałatki|sos winegret|
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj:
Komentarze do posta ( Atom )