Strona główna
Kontakt
O blogu
O mnie
Partnerzy
Banery
Konkursy
Kuchnia
Niskotłuszczowa
Wegetariańska
Orientalna
Hiszpańska
Włoska
Otrębowa kraina
Imprezowo
Mieszanki przypraw
Techniki gotowania
Jogurt Miętowy
2 ząbki czosnku
300 g jogurtu naturalnego
2 łyżki oliwy
2 łyżki świeżo posiekanych listków mięty
sól, pieprz
Czosnek obieramy, drobniutko siekamy, mieszamy z jogurtem, oliwą i miętą. Solimy, dokładnie mieszamy, odstawiamy na ok 15 min do lodówki.
Jogurt przygotował mój starszy syn, Tomek :)
Jogurt Miętowy
2011-10-31T12:00:00Z
Fun&Taste
czosnek|dip|jogurt|mięta|
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Wyświetl wersję na komórki
Subskrybuj:
Komentarze do posta ( Atom )