autor przepisu Viola
Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie, odlewamy, układamy w żaroodpornym naczyniu.
Majonez,śmietankę, koperek, pokrojoną w drobną kostkę paprykę mieszamy,
doprawiamy do smaku.
Zalewamy naszą fasolkę i grillujemy około 15 min.we wcześniej nagrzanym piekarniku na 200 stopni.
- 2 łyżki majonezu
- 1/4 czerwonej papryki
- garść posiekanego świeżego koperku
- 2 łyżki śmietanki
- sól, pieprz
- fasolka szparagowa
Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie, odlewamy, układamy w żaroodpornym naczyniu.
Majonez,śmietankę, koperek, pokrojoną w drobną kostkę paprykę mieszamy,
doprawiamy do smaku.
Zalewamy naszą fasolkę i grillujemy około 15 min.we wcześniej nagrzanym piekarniku na 200 stopni.