autor przepisu Viola
Na 3 porcje
Twaróg mieszamy z serkiem, miodem i sokiem z cytryny. Maliny płuczemy i osuszamy
W naczynkach deserowych układamy warstwami twaróg i maliny.
Dekorujemy malinkami. Wstawiamy na godzinę do lodówki.
INSPIROWANY TĘSKNOTĄ
Na 3 porcje
- 250 g twarogu trzykrotnie mielonego
- 200 g serka waniliowego
- 3 łyżki miodu
- 1 łyzka soku z cytryny
- 300 g świeżych malin
Twaróg mieszamy z serkiem, miodem i sokiem z cytryny. Maliny płuczemy i osuszamy
W naczynkach deserowych układamy warstwami twaróg i maliny.
Dekorujemy malinkami. Wstawiamy na godzinę do lodówki.
kolorowo!
OdpowiedzUsuńNatalka uwielbia wszystkie składniki tego pysznostwa! A w szczególności....żelki :):):)
OdpowiedzUsuńMyślę, że Natalka całuje ciocię! :* ;)