Na 1 porcję
- 2 jajka
- 2 łyżki świeżo posiekanego koperku
- 20 ml jogurtu 0 % tłuszczu ( opcjonalnie śmietana)
- 50 g wędzonego łososia ( pokrojonego na male kawałki)
- sól, pieprz
Jajka ubić, dodać jogurt, koperek oraz łososia, wymieszać. Smażymy na teflonowej patelni
( bez tłuszczu) do momentu uzyskania odpowiedniej dla nas konsystencji.
pysznie.
OdpowiedzUsuńbardzo ciekawa propozycja (;
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Pyszna propozycja na sniadanie "na bogato" :)
OdpowiedzUsuńRewelacja:) Jajecznica..a tak wykwintna i pięknie sie prezentuje :)
OdpowiedzUsuńach,... niesamowity sposób na rybkę.
OdpowiedzUsuńuwielbiam łososia.
wykwintna propozycja!
Dziękuję :) łosoś to jedna z niewielu ryb które lubię :) Fajnie że zaglądacie!
OdpowiedzUsuń